Balsemer slaat alarm: enorme toename van vreemde bloedstolsels en kanker: “Dit is niet normaal, dit is drastisch” (Exclusief interview)

balsemer-slaat-alarm:-enorme-toename-van-vreemde-bloedstolsels-en-kanker:-“dit-is-niet-normaal,-dit-is-drastisch”-(exclusief-interview)

19-09-22 05: 37: 00,

“Ik heb met zoveel andere balsemers gesproken, en we zien allemaal hetzelfde, maar regeringen willen het niet zien.” – Richard Hirschman

In een exclusief interview met RAIR Foundation USA heeft een in Alabama gevestigde balsemer en gediplomeerd begrafenisondernemer een enorme toename gemeld van vreemde bloedproppen in de lichamen die hij nu balsemt.

Richard Hirschman, die sinds 2001 balsemer is, heeft “een verandering in de toestand van de lichamen opgemerkt sinds de introductie van de mRNA-vaccins.” Deze veranderingen omvatten de enorme toename van mensen met bloedstolsels, de vreemde aard van deze bloedstolsels, en patiënten die aan kanker zijn overleden zonder dat er sprake was van de verraderlijke tekenen zoals haaruitval en vermagering. “Helaas is er een nieuw normaal”, zegt hij.

Hirschman heeft in de loop van zijn carrière duizenden lichamen gebalsemd. Vorig jaar behandelde hij zichzelf over 600. Dus hij kent de tekenen waar hij op moet letten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: