Biden regering stiekem dichter bij een monetair systeem dat de staat controle kan geven over persoonlijke financiën

biden-regering-stiekem-dichter-bij-een-monetair-systeem-dat-de-staat-controle-kan-geven-over-persoonlijke-financien

19-09-22 05: 40: 00,

Terwijl het Witte Huis slechts de studiefase van een digitale munt van de centrale bank (CBDC) aankondigt, waarschuwen sommigen dat de CBDC-infrastructuur al stilletjes wordt ontwikkeld.

De regering Biden heeft vrijdag een rapport uitgebracht waarin een “interagency working group” wordt aangekondigd om een centrale bank digitale valuta (CBDC) te ontwikkelen die ongekende overheidscontrole over de financiën van individuen mogelijk zou kunnen maken.

De aankondiging, die een belangrijke stap betekent in de richting van een Amerikaanse centrale bankmunt die onlangs door investeringsgoeroe Robert Kiyosaki werd omschreven als “communisme in zijn zuiverste vorm”, kwam als reactie op het Uitvoerend Orde 14067 van president Joe Biden.

Het bevel, gedateerd 9… Maart stelt dat zijn regering “de hoogste prioriteit zal geven aan het onderzoeken en ontwikkelen van de potentiële ontwerp- en inzetmogelijkheden van een CBDC in de Verenigde Staten” en vraagt om een analyse van “potentiële effecten”.

Het bevel ging zelfs zover dat het de mogelijkheden prees voor een Amerikaanse CBDC om interoperabel te zijn met CBDC’s van andere landen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: