Britse regering zet de uitrol van het COVID-19 vaccin voor kinderen van 5 tot 11 jaar stop na een stijging van 22% van het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep sinds de NHS met de inenting is begonnen

britse-regering-zet-de-uitrol-van-het-covid-19-vaccin-voor-kinderen-van-5-tot-11-jaar-stop-na-een-stijging-van-22%-van-het-aantal-sterfgevallen-in-deze-leeftijdsgroep-sinds-de-nhs-met-de-inenting-is-begonnen

19-09-22 07:01:00, Een Britse overheidsinstelling, bekend als het UK Health Security Agency, heeft aangekondigd het COVID-19 vaccin niet langer aan te bieden aan gezonde kinderen van 5 tot 11 jaar. Het besluit komt nadat uit officiële gegevens van een andere Britse overheidsinstelling, bekend als het Office for National Statistics, blijkt dat het aantal sterfgevallen onder kinderen van 5 tot 9 jaar 22% hoger ligt dan in de twee voorgaande jaren sinds de NHS op 4 april 2022 is begonnen met het vaccineren van kinderen van 5 tot 11 jaar, bericht Expose-news.com.

In april 2022 verklaarde de NHS: “De NHS begint vandaag met het vaccineren van kinderen van 5-11 jaar, nu de grootste en meest succesvolle vaccinatiecampagne in de geschiedenis van de gezondheidszorg naar de volgende fase gaat.”

Tegelijkertijd zei Dr. Nikki Kanani, huisarts en plaatsvervangend leider voor het NHS COVID-19 vaccinatieprogramma: “Het vaccin is veilig en effectief – mijn 10-jarige dochter krijgt het deze week – en ik moedig alle ouders aan de informatie te lezen en te overwegen hun kind zo snel mogelijk te laten vaccineren.”

We weten niet of de NHS en Dr. Nikki Kanani nog steeds achter deze beweringen staan, nu ze weten dat het aantal sterfgevallen onder jonge kinderen met 22% is gestegen en de UKHSA het nu “toevallig” niet langer nodig acht de COVID-19 injectie aan 5- tot 11-jarigen aan te bieden.

Het UK Health Security Agency (UKHSA) heeft aangekondigd dat kinderen die eind augustus 2022 nog geen vijf jaar zijn geworden, geen COVID-19 vaccin aangeboden zullen krijgen.

Volgens een artikel in The Guardian: “De beslissing om het aantal kinderen dat de Covid-vaccinatie krijgt te verminderen, heeft geleid tot verontwaardiging bij oudergroepen en academici.”

Maar het UKHSA houdt vol dat het aanbod van Covid-prikken aan gezonde kinderen van vijf tot elf jaar altijd bedoeld was als tijdelijk.

Gegevens van het Office for National Statistics (ONS) wijzen er echter sterk op dat er een zorgwekkende reden is waarom het UKHSA heeft besloten de uitrol voor gezonde jonge kinderen op te schorten.

Uit ONS-gegevens over wekelijks geregistreerde sterfgevallen blijkt dat het aantal sterfgevallen onder kinderen van vijf tot negen jaar in Engeland en Wales met 22% is gestegen ten opzichte van de twee jaar daarvoor,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: