Children’s Health Defense onthult vaccingeheimen

children’s-health-defense-onthult-vaccingeheimen

19-09-22 02: 37: 00,

  • Children’s Health Defense heeft een uitgebreide en boeiende bron voor ouders en gezinnen over kindervaccins gemaakt en gepubliceerd. In korte video hoofdstukken van minder dan twee minuten wordt het bewijs dat onze kinderen decennia lang als proefkonijnen voor vaccins zijn gebruikt gedetailleerd en met bronnen onderbouwd.
  • De veiligheidsprotocollen voor vaccins zijn betreurenswaardig, inclusief het feit dat er geen onafhankelijk onderzoek is naar de veiligheid van vaccins voordat ze aan kinderen worden gegeven, de gevaarlijke ingrediënten in vaccins, en de informatie die de FDA gebruikt om vaccins goed te keuren.
  • Uit bewijsmateriaal van eerdere vaccins die op de conventionele manier zijn gemaakt, blijkt dat zij geen ziekte op betrouwbare wijze voorkomen, maar dat de ontvangers het virus in het vaccin kunnen uitscheiden en de ziekte kunnen verspreiden.
  • Uit historische gegevens blijkt dat het aantal gevaccineerde ziekten al jaren voor de productie en distributie van vaccins was afgenomen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: