De eerste black-out simulatie in een Duitse wijk: 400 doden in 96 uur

de-eerste-black-out-simulatie-in-een-duitse-wijk:-400-doden-in-96-uur

19-09-22 05: 38: 00,

De Duitse vereniging van steden en gemeenten (DStGB) waarschuwt nu voor een ramp waar doemdenkers zich al lang op voorbereiden: Stroomstoringen en rellen. Dankzij de overhaaste sancties van de Europese leiders tegen Rusland en de overhaaste invoering van een groen energiebeleid zullen de mensen in Europa waanzinnige energiekosten moeten betalen en voortdurend bedreigd worden door stroomonderbrekingen, vooral in de komende wintermaanden.

Gemeenten in Duitsland bereiden zich voor op een donkere winter met stroomonderbrekingen. Het district Rheingau-Taunus in Hessen heeft een bedrijf opdracht gegeven de grootste gevaren bij een stroomstoring deze winter te simuleren en te analyseren. De simulatie voorspelt dat alleen al in de eerste 96 uren 400 doden in de wijk onvermijdelijk zijn. Als de temperaturen dalen, zal het aantal sterfgevallen veel catastrofaler zijn, vooral voor ouderen.

De Federale Vereniging van Private Dienstverleners (BPA) waarschuwt: “Deze crisis zal sommige dienstverleners hun bestaan kosten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: