De geschiedenis wordt nu al vervalst..

de-geschiedenis-wordt-nu-al-vervalst.

19-09-22 10: 09: 00,

Door Peter Haisenko

Wie historische processen wil bestuderen is aangewezen op documenten en transcripties. Deze worden in de respectieve heden geproduceerd. Als deze documenten al een vertekend beeld geven, is het nauwelijks mogelijk een onvervalst historisch beeld te krijgen. De huidige behandeling van Rusland toont de actualiteit van deze constatering aan.

Als je vandaag de dag de kranten leest en naar de woorden van onze politici luistert, zou je kunnen denken dat er nooit sancties tegen Rusland zijn geweest. Unaniem wordt beweerd dat Rusland de EU, Duitsland en de wereld de energieoorlog heeft verklaard. Het probleem voor toekomstige historici zal zijn een onderscheid te maken tussen massa en klasse. Het is nog steeds waar dat als een leugen vaak genoeg wordt herhaald, het de waarheid wordt. Helaas is het ook waar dat het afhangt van wie de leugens verspreidt. Ik geef een voorbeeld uit eigen ervaring.

Herinnert u zich nog de hype die ontstond door het gezamenlijke bezoek van kanselier

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: