De overgrote meerderheid van de “covidale sterfgevallen” werden opgevoerd, en nu passen de regeringen de cijfers niet aan

de-overgrote-meerderheid-van-de-“covidale-sterfgevallen”-werden-opgevoerd,-en-nu-passen-de-regeringen-de-cijfers-niet-aan

19-09-22 03: 05: 00,

Gegevens over het aantal “covid-infecties” en sterfgevallen na boostervaccinatie in twee Canadese provincies zijn onlangs verwijderd.

Medio april had de helft van de inwoners van de provincie British Columbia de eerste boostertest ontvangen. Tussen 20. Maart en 16. April, 63 % van degenen die Covid hadden opgelopen, werden opgevoerd. Nog opmerkelijker is dat maar liefst 73 % van de “Covid-doden” een herhalingsprik had gekregen.

Dit percentage bleef stijgen totdat de autoriteiten aankondigden dat de gegevens over de vaccinatiestatus zouden worden verwijderd van de website van het British Columbia Centre for Disease Control, het RIVM van de provincie.

CTV News Vancouver vroeg het British Columbia Ministry of Health om uitleg. Het ministerie wees erop dat veel van de Covid-patiënten al onderliggende ziekten hadden en dat de ziekenhuisopnames geen verband hielden met Covid en dat het verband tussen hun vaccinatie en de infectie “niet duidelijk” was.

Deze officiële verklaring is verre van overtuigend,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: