Demi Lovato accepteerde “risico op bijwerkingen van vaccin”, kan nu haar carrière eindigen

demi-lovato-accepteerde-“risico-op-bijwerkingen-van-vaccin”,-kan-nu-haar-carriere-eindigen

19-09-22 08:01:00, foto: By Ashley Graham, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=87293366 Demi Lovato (30) staat er steevast om bekend mee te doen aan elke linkse lifestyle-trendcampagne. Ze noemt zichzelf bijvoorbeeld “niet-binaire”, gebruikt “pronomen” en verspreidt altijd haat en leedvermaak tegen Donald Trump. In april 2021 ging ze in de openbaarheid met het bericht dat ze het risico van vaccinbijwerkingen op de koop toe nam. Nu kan ze nauwelijks uit bed komen door een “mysterieuze ziekte” en kondigde ze het einde van haar carrière aan, schrijft Report24.news.

Demi Lovato, het icoon van zogenaamd “links” tot “extreemlinks”, heeft Mexicaanse, Italiaanse en Ierse voorouders. Daarom berichten Italiaanse tijdschriften graag over de artieste. De afgelopen dagen circuleerde op de sociale media de volgende tegenstelling:

Links: Lovato wil de risico’s van de “vaccinatie” aanvaarden, rechts: ze kondigt het einde van haar carrière aan.

In april 2021 meldden de koppen van overeenkomstige tijdschriften: “Amerikaanse zangeres Lovato zou de risico’s van ‘vaccinatie’ aanvaarden”. Drie dagen geleden kwam de aankondiging: wegens een “mysterieuze ziekte” zou ze zich uit de showbusiness terugtrekken. Ze had niet langer de kracht om uit bed te komen. Wat zou deze mysterieuze ziekte kunnen zijn?

Samen met andere sterren liet Lovato zich in april 2021 over de hele wereld vertonen. Zij had voor de “vaccinatie” gekozen omdat de voordelen groter waren dan de risico’s. Een voorbeeld staat hier op yahoo.com of hier op tg24.sky.it, waar vele sterren en beroemdheden de bevolking met hun optredens voor de experimentele genenvaccinatie zouden aanmoedigen. Onder hen zijn opvallend veel mensen die sympathiseren met extreemlinks en globalisme. Zelfs de zogenaamd zeer intelligente Sharon Stone liet zich tijdens de “vaccinatie” fotograferen.

Volgens Yahoo!life voelde Lovato zich veel meer beschermd na haar “eerste prik”. Blijkbaar ging het bij Covid altijd om het individuele “gevoel” en niet om een daadwerkelijk beschermend effect.

“Ik riskeer liever de mogelijke bijwerkingen van een vaccin dan dat ik mijn leven riskeer door Covid op te lopen of te verspreiden,” zei Lovato op Instagram, met commentaar op een foto na de vaccinatie.

Inmiddels is Lovato’s Instagrampost van destijds niet meer te vinden, en die ontbreekt ook in de hierboven gelinkte galerij van de ster. Er blijft slechts één Twitter-vermelding over:

Via Demi Lovato Twitteraccount

Enkele dagen geleden kondigde Lovato het einde van haar carrière aan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: