Duidelijk signaal aan VS en NAVO: Rusland, China en India lanceren gezamenlijke militaire manoeuvres & Rijdt er een Chinees militair konvooi Oekraïne binnen vanuit Rusland?

duidelijk-signaal-aan-vs-en-navo:-rusland,-china-en-india-lanceren-gezamenlijke-militaire-manoeuvres-&-rijdt-er-een-chinees-militair-konvooi-oekraine-binnen-vanuit-rusland?

19-09-22 05:35:00,

Het zal waarschijnlijk een ondubbelzinnig machtsvertoon zijn tegenover het Westen en de NAVO. Meer dan 50.000 Russische soldaten voeren samen met eenheden van het Indiase en Chinese leger een grootschalige manoeuvre uit in het oosten van Rusland, bericht Wochenblick.at.

Westerse miskenning van de militaire situatie

Terwijl vermeende militaire deskundigen in het Westen het Russische leger op instorten zien staan omdat het naar verluidt geen soldaten en geen materieel meer heeft, lanceert Rusland samen met de BRICS-landen India en China een grootschalige militaire manoeuvre in het Oosten. Volgens Moskou zullen tijdens de oefening van bijna een week alleen al aan Russische zijde ongeveer 50.000 soldaten, 5.000 militaire voertuigen, 140 vliegtuigen en 60 schepen worden ingezet. De manoeuvre vindt plaats op militaire oefenterreinen in Oost-Siberië, in het Verre Oosten en in de Zee van Japan.

China maakt al maanden duidelijk wat het van westerse provocaties vindt.

Het Russische leger is niet het Duitse leger of Oostenrijkse leger.

Het feit dat de “Vostok 2022”-oefening plaatsvindt met deelname van China en India zou het Westen te denken moeten geven. Ten eerste dat het Russische leger niet moet worden verward met het Duitse leger of het Oostenrijkse leger, althans wat personeel en materieel betreft. Want bij een manoeuvre samen met het buitenland wordt nauwelijks de B- of C-reeks ingezet, maar wel het modernste materieel, terwijl de Duitse Bundeswehr reeds voor de giften aan Oekraïne op het randje van het minimum zat.

Niemand geeft om de VS en het Westen

Bovendien is het ook weer een teken dat het Westen zo’n beetje alleen staat met de sancties en de pogingen om Rusland te isoleren. Met uitzondering van de EU, de NAVO, enz. steunt de meerderheid van de landen de sancties tegen Rusland niet. Het feit dat India nu samen met China aan de manoeuvre deelneemt, toont aan dat de invloed van de VS wereldwijd snel afneemt. De energieleveringen van Rusland aan India hebben de betrekkingen verder verdiept.

Zelfs daarvoor was India steeds interessanter geworden als afnemer van Russische militaire technologie. In 2018 had India een overeenkomst met Rusland ondertekend voor de levering van vijf grond-luchtraketsystemen ter waarde van 5,5 miljard dollar. Ook toen al was India in overtreding van een Amerikaanse wet uit 2017 die sancties oplegt voor de aankoop van Russisch defensiematerieel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: