Escalatie: recente gebeurtenissen wijzen op groeiend economisch gevaar

escalatie:-recente-gebeurtenissen-wijzen-op-groeiend-economisch-gevaar

19-09-22 12: 00,

Een veel voorkomende uitspraak van mensen die kritisch staan tegenover alternatieve economen is dat we de crisis al zo lang voorspellen dat “we wel gelijk zullen krijgen”. Dit zijn meestal mensen die de aard van economische achteruitgang niet begrijpen – het is als een lawine die zich in de loop der tijd opbouwt, dan losbreekt en snel escaleert terwijl hij de berg afstroomt. Wat ze zich niet realiseren is dat ze NU midden in een economische ineenstorting zitten en dat ze dat niet zien omdat ze gewend zijn geraakt aan sneeuw en kou.

Economische neergang is een proces dat vele jaren duurt, en zelfs als er een gebeurtenis is zoals de beurskrach van 1929 of de crash van 2008, zijn deze momenten van paniek niets meer dan het puin dat wordt achtergelaten door de grote golf van tuimelend ijs,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: