Europa’s energieramp

europa’s-energieramp

19-09-22 05: 36: 00,

Als de Europeanen bereid waren te kopen, zouden de Russen dan bereid zijn te verkopen?

David C. Hendrickson

De Europese energieramp wordt met de dag erger. Energierekeningen die tien keer zo hoog zijn als vorig jaar dreigen grote industrieën en kleine bedrijven in Groot-Brittannië, Duitsland en de rest van de Europese Unie te sluiten.

De afgelopen maanden is een reeks vergeldingsmaatregelen genomen – sommige Europese staten weigeren te betalen voor gas in roebels, Polen en Oekraïne sluiten meerdere malen pijpleidingnetwerken – in combinatie met Russische bezuinigingen (van 40 procent tot 20 procent tot 0 procent) op de Nord Stream I-pijpleiding. In de zomer ontstond een geschil over gasturbines voor de pijpleiding, die wegens sancties vastzaten in Canada, vervolgens aan Siemens Duitsland werden geleverd en vervolgens door de Russen werden geweigerd omdat EU-sancties de deal illegaal maakten.

Zoals beide partijen beweerden,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: