Exclusief: Vrouw beschadigd door J&J vaccin ervaart ongelooflijke reacties van haar artsen

exclusief:-vrouw-beschadigd-door-j&j-vaccin-ervaart-ongelooflijke-reacties-van-haar-artsen

19-09-22 12: 32: 00,

childrenshealthdefense.org: Nadat ze gewond was geraakt door het COVID-19 vaccin van Johnson & Johnson, schreeuwden artsen tegen haar en zeiden dat ze “gek” was omdat ze geloofde dat het vaccin haar verwondingen had veroorzaakt.

Sheila Bath, een 60-jarige kok en levenscoach uit Connecticut, vermoedde voor het eerst dat het vaccin haar verwondingen had veroorzaakt op 11. April 2021, precies 14 dagen na de vaccinatie, dat ze schade had opgelopen door de enkele dosis COVID-19 vaccin van Johnson & Johnson (J&J).

In een exclusief interview met The Defender zei Bath dat haar eerste symptomen een brandend gevoel waren dat zich uitstrekte van haar benen tot haar ruggengraat en gevoelloosheid in haar voeten. De symptomen duurden twee maanden.

“Mijn benen brandden aan beide kanten vanaf de enkel tot aan mijn onderrug. Brandend, brandend, brandend,” zei Bath. “Mijn voeten waren gevoelloos. Het verbrandde de zenuwen in mijn benen en ruggengraat.”

Ze zei,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: