ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤTERRA CARTA: Kazachstan & de Nieuwe Wereldreligie

forbiddenknowledgetv.net:ㅤterra-carta:-kazachstan-&-de-nieuwe-wereldreligie

19-09-22 03: 57: 00,

door The Remnant

De Koningin is dood, God behoede ons voor de Koning. Misschien wel de belangrijkste politieke figuur (na paus Franciscus) die de wereldwijde lockdown van Klaus Schwab en Bill Gates onderschreef, was prins Charles. Vandaag heeft de Koning van de Grote Reset plannen voor de wereld die werkelijk bloedstollend zijn.

Plus, in deze Underground bieden we veelzeggende beelden van een recente ontmoeting waarin de toenmalige Prins Charles Paus Franciscus feliciteerde met zijn “grote succes met het milieu.” Waar ging dat over? Kijk en zie.

Over de Grote Reset gesproken, Franciscus was afgelopen week in Kazachstan,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: