ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤThe Political Prisoner Podcast with Jake Lang

forbiddenknowledgetv.net:ㅤthe-political-prisoner-podcast-with-jake-lang

19-09-22 02: 39: 00,

Jake Lang zit sinds januari in hechtenis 16, 2021 en hij lanceerde onlangs “The Political Prisoner Podcast” die live streamt vanuit zijn isoleercel in het Alexandria Detention Center. Hij wordt vergezeld door Micki Witthoeft, de moeder van Ashli Babbitt, de Air Force veteraan die op 6 januari in koelen bloede werd vermoord door Capitol Police officier Lt Mike Byrd.

Jake werd zelf bijna gedood op 6 januari toen hij werd vergast en gesmoord in een enorme stapel mensen nadat de Capitol Police Trump supporters buiten het US Capitol aanviel. Terwijl Jake werd begraven onder de stapel,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: