Hans Teeuwen: “Kan het niet meer aan mezelf uitleggen dat ik geen geweld durf te gebruiken tegen Ongehoord Nederland”… – Café Weltschmerz

hans-teeuwen:-“kan-het-niet-meer-aan-mezelf-uitleggen-dat-ik-geen-geweld-durf-te-gebruiken-tegen-ongehoord-nederland”…-–-cafe-weltschmerz

19-09-22 10:00:00,

“Soms denk ik dat ik heel wat ben en dan lees ik iets van een grotere geest dan ikzelf, en dan ben ik weer op mijn plek gezet.” Aldus Hans Teeuwen “over de prachtige tweet van ‘de grote’ Leo Lucassen.” De cabaretier wijdde er een filmpje aan. “Auschwitz. Genocide. Dat staat er te gebeuren als we nu niet ingrijpen. Dan kan ik het niet meer aan mezelf uitleggen dat ik geen geweld durf te gebruiken tegen Ongehoord Nederland, Thierry Baudet, Geert Wilders of Joost Niemöller.”

Wat er dan precies gebeurde bij ON! (de aanleiding voor de tweet van Lucassen), en wat de boodschap van Teeuwen precies is of zou kunnen zijn, hoeft hier niet uitgelegd. Kijk zelf naar onderstaande video. De comedian laat zich overigens bijna dagelijks van zijn maatschappelijk geëngageerde kant zien. Zijn bijdragen op YouTube zijn (voor velen) om te lachen en nooit oppervlakkig. ”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: