Het COVID-19 eindspel: Wereldbestuur, “Digitale Tirannie” en de Ontvolkingsagenda

het-covid-19-eindspel:-wereldbestuur,-“digitale-tirannie”-en-de-ontvolkingsagenda

19-09-22 09:01:00,

“We hebben nu te maken met een situatie waarin een groot aantal zeer machtige organisaties en elites op internationaal en nationaal niveau oproepen tot beleid dat in feite een zelfmoordpact is. Eigenlijk een soort doodswens.” ∼ Patrick Moore, voormalig voorzitter van Greenpeace

“Drie artsen uit Ontario stierven nadat het ziekenhuis waar ze werkten de vierde booster shot begon toe te dienen aan hun personeel. Waar zijn de autopsies? Is het toeval of zijn zij slachtoffers van deze duivelse wereldwijde vaccinatiecampagne?” ∼ Mark Taliano, gerenommeerd auteur, onderzoeksmedewerker van het CRG

“Deze vaccinatiecampagne zal de geschiedenis ingaan als het grootste schandaal in de medische geschiedenis, … Bovendien zal het bekend staan als de grootste misdaad ooit begaan tegen de mensheid.” ∼ Parlementslid Christine Anderson, lid van het Europees Parlement, juli 2022

“Al deze sterfgevallen zijn terug te voeren op een “gif-doodsprik” dat de sterfte door alle oorzaken onophoudelijk opdrijft terwijl het steeds jongere mensen doodt.” ∼ Mike Whitney, gerenommeerd auteur en onderzoeksmedewerker van het CRG, november 2021

Zie ook het onlangs verschenen PDF Ebook van Michel Chossudovsky getiteld:

“The Worldwide Corona Crisis, Global Coup d’Etat Against Humanity”

Introductie

De twee strategische pijlers van de covid-19 agenda zijn:

• De lockdown: een daad van economische en sociale oorlogsvoering die een wereldwijd proces van verarming, sociale marginalisatie en wanhoop op gang heeft gebracht,

• Het mRNA Covid “vaccin” dat heeft geleid tot een wereldwijde opwaartse trend in sterfte en ziekte.

Deze twee strategische pijlers, die hun weerga in de wereldgeschiedenis niet kennen, dragen bij tot het op gang brengen van een ontvolkingsproces dat onuitwisbaar wijst op omvangrijke misdaden tegen de mensheid. Op het moment van schrijven wordt de vierde prik van het Covid-19 “vaccin” toegediend, waardoor het aantal slachtoffers dramatisch toeneemt.

De uitvoering van de ontvolkingsagenda vereist een sociaal repressieve structuur van “World Governance” (Wereldbestuur), gecontroleerd door het financiële establishment.

Het vereist ook een samenhangend propaganda-apparaat om wereldwijd sociale acceptatie af te dwingen. Op zijn beurt vereist dit proces de ondergang van de instellingen van de representatieve overheid, gekoppeld aan de criminalisering van het rechtssysteem.

Het eerste deel van dit artikel gaat over “digitale tirannie”, namelijk de structuren van “Wereldbestuur”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: