Jonathan Engler over anomalieën in de statistieken van buitensporige sterfgevallen in Noord-Italië in het voorjaar van 2020

jonathan-engler-over-anomalieen-in-de-statistieken-van-buitensporige-sterfgevallen-in-noord-italie-in-het-voorjaar-van-2020

19-09-22 11: 29: 00,

Nu we het hebben over de oorsprong en de vroege geschiedenis van de SARS-2 uitbraak, is het de moeite waard te kijken naar Jonathan Engler’s fascinerende analyse van de all-cause mortaliteitsgegevens in Noord-Italië in de eerste dagen van de uitbraak. Hij vraagt waarom, als er in Noord-Italië al in augustus 2019 gemeenschapstransmissie was, niemand een verhoogde mortaliteit waarnam totdat de gezondheidsautoriteiten hun steeds beruchtere landelijke lockdowns oplegden. Engler schrijft: “Bijna alle publicaties die [pre-pandemische infectiegegevens] rapporteren, lijken het belang over het hoofd te hebben gezien van het feit dat er geen excessieve sterfte werd waargenomen totdat de noodtoestand werd uitgeroepen.” In feite lijkt het mij dat deze hele kwestie angstvallig is vermeden; het roept inderdaad lastige vragen op.

Engler schrijft:

Stel je voor dat er helemaal geen virus was, maar dat regeringen om een andere reden hadden besloten om

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: