Koning Karel III zal de groene agenda vanaf de troon blijven promoten..

koning-karel-iii-zal-de-groene-agenda-vanaf-de-troon-blijven-promoten.

19-09-22 10: 00,

De koning zal zich op de troon blijven inzetten voor milieukwesties, aldus paleisbronnen. Hij zal echter “accentueren” in plaats van campagne voeren, zoals hij al tientallen jaren doet. De Telegraph heeft het verhaal.

De koning had woensdag een telefoongesprek met Emmanuel Macron waarin de Franse president “zijn volledige bereidheid” aangaf om te blijven samenwerken – “te beginnen met het beschermen van het klimaat en de planeet”.

De koning reist niet langer naar de COP27 top van staatshoofden en regeringsleiders in Sharm el Sheikh, Egypte, in november, waar hij van plan was zijn eigen groene agenda door te drukken en een nieuw forum voor duurzaamheid aan te kondigen, bevestigt de Telegraph…

Het Terra Carta Action Forum, of Earth Charter – een 10 jaar durend “schoonmaakplan” voor de particuliere sector – wordt gelanceerd tijdens de COP27 klimaatbesprekingen op 7. en 8.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: