Macron stelt voor het platteland opnieuw te bevolken met migranten

macron-stelt-voor-het-platteland-opnieuw-te-bevolken-met-migranten

19-09-22 03: 25: 00,

breitbart.com: De Franse president Emmanuel Macron heeft aangekondigd begin volgend jaar een wetsvoorstel in te dienen om het Franse immigratie- en asielbeleid te hervormen, waaronder het herverdelen van migranten naar plattelandsgebieden met een afnemende bevolking.

De Franse president heeft aangekondigd begin volgend jaar een wetsvoorstel in te dienen om het Franse immigratie- en asielsysteem te hervormen, waarbij hij zei dat het huidige beleid “absurd” en “inefficiënt en onmenselijk” is.

“We hebben een beleid dat zowel inefficiënt als onmenselijk is, inefficiënt omdat we meer buitenlanders in een onregelmatige situatie hebben dan veel van onze buren, en door die druk worden ze te vaak slecht opgevangen”, zei president Macron, volgens een bericht in de krant Le Figaro.

Volgens een rapport van afgelopen november schatte de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin het aantal illegale vreemdelingen in Frankrijk op 600.000.700.000 mensen.

“Frankrijk heeft veel minder illegale immigranten dan de meeste grote Europese landen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: