Ministerie van Volksgezondheid verduistert belastinggeld voor reclamecampagne met valse gruwelcijfers

ministerie-van-volksgezondheid-verduistert-belastinggeld-voor-reclamecampagne-met-valse-gruwelcijfers

19-09-22 02: 59: 00,

Het Bondsministerie van Volksgezondheid onder Karl Lauterbach (SPD) voert voor veel geld advertenties in weekendbijlagen en gratis bladen met een zogenaamde “fact booster” over Corona. Deze houden zich niet alleen bezig met Lauterbachs persoonlijkheidscultus, maar bevatten ook schromelijk onjuiste informatie over de gevaarlijkheid van het virus. De belastingbetaler moet betalen voor het bang maken met valse horrorcijfers.

De verspreiding van de feitenboosters kost het ministerie 5 miljoen euro per uitgave, de eerste drie samen verslinden 15 miljoen euro.

In fact-booster nr. 3 van 6 september met de titel “Vermoeden van Covid-19” verschijnt Lauterbach – onofficieel cool gereduceerd tot kapsel en bril – en promoot het vaker gebruiken van het Pfizer-medicijn Paxlovid. Hij doet dat nu echter zonder de drug bij naam te noemen. Hij heeft dit in het recente verleden vaak en duidelijk genoeg gedaan zodat alle artsen die door patiënten over deze aanbeveling

worden benaderd ” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: