Nadat president Biden de pandemie “voorbij” heeft verklaard, raken de Covid-adviseurs van het Witte Huis in paniek..

nadat-president-biden-de-pandemie-“voorbij”-heeft-verklaard,-raken-de-covid-adviseurs-van-het-witte-huis-in-paniek.

19-09-22 05: 34: 00,

Het Witte Huis is naar verluidt in paniek nadat president Joe Biden zondag in “60 Minutes” de Covid-pandemie “voorbij” verklaarde.

Is de pandemie voorbij?” vroeg Scott Pelley van CBS.

De pandemie is voorbij,” zei Biden. “We hebben nog steeds een probleem met COVID. We werken er nog hard aan. Maar de pandemie is voorbij. Zoals je ziet, draagt niemand meer een masker, iedereen lijkt in goede vorm. Dus ik denk dat de situatie verandert, en ik denk dat dit daar een perfect voorbeeld van is.

Volgens een Politico-rapport waren verschillende medewerkers van het Witte Huis “verrast.”

De verklaring van Biden zondagavond dat de pandemie voorbij was, verraste verschillende van zijn eigen gezondheidsfunctionarissen. De verklaring maakte geen deel uit van zijn geplande opmerkingen voor het interview in “60 Minutes”, vertelden twee overheidsfunctionarissen die bekend zijn met de zaak aan POLITICO.

Politico probeerde ook om

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: