Nieuwe collegiaal getoetste studie ontkracht mythes over apocalyptische klimaatverandering

nieuwe-collegiaal-getoetste-studie-ontkracht-mythes-over-apocalyptische-klimaatverandering

19-09-22 05: 45: 00,

Klimaatdeskundigen hebben een peer-reviewed studie gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift European Physical Journal Plus die afrekent met tal van ongefundeerde beweringen over “apocalyptische” klimaatverandering die in de mainstream pers ingang hebben gevonden.

Eén zo’n artikel was van de New York Times van maart 2022, waarin werd beweerd dat: “Wetenschappers hebben een verband kunnen leggen tussen de opwarming van de planeet en orkanen, hittegolven en droogtes, maar hetzelfde kan nog niet worden gezegd van tornado’s.”

Maar dergelijke veronderstellingen worden volledig weerlegd met gegevens en op feiten gebaseerde analyses in de studie “A critical assessment of extreme events trends in times of global warming” van 2022. Het ontkracht het misleidende argument dat klimaatverandering een existentiële bedreiging vormt voor het menselijk leven en de planeet.

Het eerste twistpunt dat de onderzoekers analyseren is of de kleine stijging van de wereldwijde temperaturen gepaard is gegaan met een toename van het aantal zware orkanen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: