Presentatrice breekt in tranen uit: Gevaccineerde collega (24) plotseling & onverwacht aan hartprobleem overleden

presentatrice-breekt-in-tranen-uit:-gevaccineerde-collega-(24)-plotseling-&-onverwacht-aan-hartprobleem-overleden

19-09-22 06:01:00,

De volledig gevaccineerde en geboosterde tv-verslaggever Matthew Rodrigopulle is op 24-jarige leeftijd plotseling en onverwacht in zijn huis aan een hartprobleem overleden. Factcheckers doen hun uiterste best om elk verband met de vaccinatiecampagne te ontkennen, bericht Report24.news.

Wat onomstreden is, is dat de 24-jarige presentator Matthew Rodrigopulle “volledig gevaccineerd” en “volledig geboosterd” was. Op de redactie van de Canadese nieuwszender “Global Regina” zijn ze er trots op dat al hun medewerkers zo’n gen-behandeling hebben gekregen. De jongeman raadde via zijn optredens op social media ook vaccinatie en het dragen van maskers aan.

Hij was er bijzonder trots op te kunnen melden dat in Saskatchewan kinderen vanaf vijf jaar nu worden “gevaccineerd”.

En nu verscheen een collega-presentatrice voor de camera en barstte in tranen uit toen ze de dood van haar collega aankondigde. Het publiek begon toen te gissen naar het mysterieuze, plotselinge en onverwachte overlijden van de verslaggever op 4 september.

Het is waarschijnlijk de meest onserieuze factcheck die ik ooit heb moeten onderzoeken. Op “Techarp” wordt in 10 punten uitgelegd waarom Rodrigopulle onmogelijk kan zijn overleden aan zijn talrijke genvaccinaties. Daar staat letterlijk dat hij aan een “natuurlijke doodsoorzaak” zou zijn overleden. Op de pagina waarnaar als bewijs wordt verwezen, staat daarentegen alleen de vermelding dat hij is overleden als gevolg van een aangeboren hartafwijking. Er is geen bewijs voor een dergelijke voordiagnose. Bovendien verklaren de factcheckers, in tegenstelling tot de waarheid, dat bijwerkingen altijd onmiddellijk optreden en dat het spike-eiwit slechts korte tijd in het lichaam zou zijn. En: aangezien de familie van de overledene de vaccinatie niet beschuldigde, kon een verband worden uitgesloten. Deze factcheck is van een verbazingwekkend laag niveau en dient in zijn geheel als desinformatie.

De feiten bewijzen het: de jongeman werd gevaccineerd en stierf geheel onverwacht aan een hartprobleem. Net als duizenden andere jongeren over de hele wereld. Sommige hebben aangeboren afwijkingen, andere niet. Alleen een postmortaal onderzoek zou duidelijkheid kunnen verschaffen – maar dat wordt meestal geweigerd. Veel mensen die vermoedelijk zijn overleden als gevolg van de gentherapie worden kort na hun dood gecremeerd.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: