Russische televisie: Het Westen voert reeds oorlog met Rusland

russische-televisie:-het-westen-voert-reeds-oorlog-met-rusland

19-09-22 06:47:00,

Op de Russische televisie is nu duidelijk gezegd: het Westen voert een oorlog tegen Rusland in Oekraïne. U hoeft het daar niet mee eens te zijn, maar u moet er wel rekening mee houden dat Rusland dat het inmiddels zo ziet – met alle mogelijke gevolgen van dien, schrijft Thomas Röper.

Nog maar een paar dagen geleden heb ik uitgelegd dat in ieder geval de VS en Groot-Brittannië al in oorlog zijn met Rusland en waarom. Het is duidelijk dat niet alleen ik dat zo zie, want dit is nu ook heel openlijk en duidelijk gezegd op de Russische televisie, waar ze nog verder zijn gegaan en hebben gesproken over een oorlog van het volledige Westen tegen Rusland.

De steun van de VS en Groot-Brittannië aan Oekraïne omvat reeds alle kenmerken van een open oorlog tegen Rusland, want de twee staten leveren niet alleen wapens en leiden soldaten op, wat volgens de wetenschappelijke dienst van de Duitse regering vanuit het oogpunt van het internationaal recht reeds deelname aan een oorlog betekent, maar zij leveren ook operationele verkenningsgegevens en helpen bij de operationele planning en voorbereiding van gevechten.

Na de laatste gebeurtenissen en het – in de westerse media verzwegen – feit dat Oekraïne al dagelijks Russisch grondgebied beschiet, wordt van Rusland verwacht dat het militair “naar een hogere versnelling schakelt” en enkele van zijn eerdere zelfbeperkingen opgeeft. Rusland heeft lang niet alle soorten wapens ingezet die het zou kunnen gebruiken, en Rusland heeft tot nu toe afgezien van het beschieten van doelen zoals energievoorzieningen en andere zaken die het Oekraïense leger militaire voordelen geven.

In het wekelijkse nieuwsoverzicht op de Russische televisie werd zondag een commentaar uitgezonden dat alleen kan worden opgevat als een rechtstreekse waarschuwing aan het adres van de VS, want het is bekend dat bepaalde uitspraken die op televisie worden uitgezonden, rechtstreeks gericht zijn aan de vijand, die de desbetreffende uitzendingen natuurlijk op de voet volgt. Aangezien het commentaar voor zichzelf spreekt, heb ik het vertaald en komen we zonder verdere inleiding tot de vertaling.

Begin van de vertaling:

Amerikanen voeren de strijd tegen Rusland op

Het is duidelijk dat de situatie in Oekraïne sinds eind februari fundamenteel is veranderd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: