Stralingsleed.nl:ㅤZuurstoftekort voor de coronapatiënt maar ook voor de EHS ‘er

stralingsleed.nl:ㅤzuurstoftekort-voor-de-coronapatient-maar-ook-voor-de-ehs-‘er

19-09-22 07:14:00,

Bij zuurstoftekort in de hersenen raken met name aandacht, geheugen en planning verstoord. Onbekend is hoeveel mensen er na een corona infectie last krijgen van deze cognitieve stoornissen, want zuurstof is van essentieel belang in de strijd tegen het coronavirus.

Maar waar niet over geschreven wordt, niet publiekelijk bekend wordt gemaakt (laat staan in krant of op TV), is dat door de steeds grotere bandbreedte* van de mobiele communicatie, ook de zuurstofmoleculen wijzigen.

*Bandbreedte is de hoeveelheid informatie die een verbinding binnen een bepaalde tijd kan overdragen. Een draadloze verbinding door bijv. 5G

Ionen en zuurstofgehalte
In de lucht om ons heen zweven onzichtbare deeltjes: de ionen. Ionen zijn in feite elektrisch geladen deeltjes die niet alleen buiten, maar ook binnen rondzweven. De negatief geladen ionen zijn belangrijk om het zuurstofgehalte in de lucht op peil te houden.

O.a. 5G-zendmasten bederft zuurstof
Magnetische velden van o.a. satellieten, zendmasten waaronder 5G, hoogspanningsleidingen en mobiele telefoons bederven de zuurstof die nodig is voor alles wat leeft op onze aarde, inclusief de mens. “Er is wetenschappelijk aangetoond dat de concentratie aan zuurstof in de atmosfeer langzaam afneemt”!

 60 GHz, zonder vergunning
Want zonder dat er veel bekendheid en aandacht aan geven is, is in 2020 de 60 gigahertz (GHz) voor de draadloze communicatie, gewoon vergunningsvrij gemaakt!

 De 60 GHz
En juist van de 60 GHz is bekend dat deze de unieke eigenschap heeft, om zuurstofatomen deels te absorberen. De energie van het 60 GHz signaal wordt zelfs voor 98% direct geabsorbeerd door de zuurstof waardoor erin een bundel straling, een zuurstoftekort ontstaan en reacties ontstaan van de straling met de zuurstof. De minder beschikbare zuurstof wijzigt zich voor alles wat zuurstof nodig heeft (zoals de mens). Het introduceren van deze frequentie kan dus grote gevolgen hebben als mensen en/of dieren zich in de bundel bevinden. Ze krijgen dan last van blijvende kortademigheid (wat long-Covid is)? En wat gebeurt er met planten en dieren?

 Zonder vergunning
De 60 gigahertz (GHz) is sinds eind 2019 zonder vergunning te gebruiken en is niet meer na te kijken of deze dus al werkzaam is. Wanneer de zuurstofopname echter verstoord is kan het zich niet binden bij de mens aan hemoglobine en myoglobine (zuurstofdragende moleculen*) en zijn de rode bloedcellen niet in staat om zuurstof te vervoeren naar de lichaamscellen.

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: