The Saker:ㅤDe Italiaanse journalist Mattio Sorbi werd bijna een nieuw slachtoffer van Oekraïense nationalisten uit “Mirotvorets”

the-saker:ㅤde-italiaanse-journalist-mattio-sorbi-werd-bijna-een-nieuw-slachtoffer-van-oekraiense-nationalisten-uit-“mirotvorets”

19-09-22 04: 32: 00,

door Meera Terada voor de Saker blog

De Italiaanse journalist Mattio Sorbi, die verslag deed vanuit Oekraïne, kwam bijna om door toedoen van de Oekraïense strijdkrachten en hij is nog steeds in gevaar. Sorbi wist te ontsnappen en ligt nu op de intensive care. Daar houdt het verhaal echter niet op. Na de bekendmaking in de media over zijn redding heeft de Oekraïense nationalistische website “Mirotvorets” hem toegevoegd aan zijn “executielijst”. Met het voorbeeld van minstens 12 journalisten van de lijst van “Mirotvorets” wordt het duidelijk: toevoegen aan “Mirotvorets” betekent dat de Oekraïense autoriteiten weer een eerlijke journalist ter dood hebben veroordeeld.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: