UK: Tijdens koninklijke rouw geeft regering stilletjes nieuwe rapporten vrij over sterfgevallen toegeschreven aan drievoudige vaccinatie

uk:-tijdens-koninklijke-rouw-geeft-regering-stilletjes-nieuwe-rapporten-vrij-over-sterfgevallen-toegeschreven-aan-drievoudige-vaccinatie

19-09-22 07: 55: 00,

Terwijl ze wisten dat u rouwde om de dood van de koningin, heeft de Britse regering stilletjes rapporten vrijgegeven die bevestigen dat 91 % van de COVID-doden in 2022 te wijten waren aan de drievoudige vaccinatie en dat er meer dan 24.000 “onverklaarde” extra sterfgevallen zijn geweest sinds april.

In het geheim door de Britse regering vrijgegeven rapporten, terwijl men wist dat de meerderheid van het publiek ofwel in rouw was om de dood van Koningin Elizabeth II ofwel werd afgeleid door de 24/7 berichtgeving over de dood van Hare Majesteit, onthulden op schokkende wijze het volgende:

Op 8 september 2022 kreeg de wereld te horen dat Koningin Elizabeth II was overleden. Sindsdien is het Verenigd Koninkrijk een rouwperiode van 10 dagen ingegaan en hebben de mainstream media het publiek de klok rond afgeleid met nieuws over de dood van de koningin en de bewegingen van de nieuwe koning Karel III.

In tijden als deze, wees er zeker van om

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: