30% beurscrash, Duitsland kaput & USA insolvent

30%-beurscrash,-duitsland-kaput-&-usa-insolvent

20-09-22 10: 05: 00,

Egon von Greyerz

De huidige beurscrash heeft het potentieel voor verliezen van 30% in de komende weken en is dus op weg naar 90% verliezen in de komende jaren. Dat de donkere jaren eraan kwamen was me al jaren duidelijk. De Donkere Jaren zijn een zeer onaangenaam tegengif voor een illusoir monetair en financieel systeem dat gedoemd was te mislukken vanaf de dag dat het werd gecreëerd 1913 door de Federal Reserve.

Thomas Jefferson zou zich in zijn graf moeten omdraaien, want hij voorzag meer dan 200 jaar geleden wat er stond te gebeuren.

“De Federal Reserve is een instelling die vreselijk vijandig staat tegenover de principes en het ontwerp van onze Grondwet. Ik ben een vijand van alle banken die, door het verdisconteren van rekeningen en obligaties, alles uitbetalen behalve specie. Als het Amerikaanse volk ooit toestaat dat particuliere banken de uitgifte van hun geld controleren,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: