Begrafenisondernemer: 85% van de dode lichamen heeft nu vreemde bloedstolsels sinds de uitrol van het COVID-vaccin

begrafenisondernemer:-85%-van-de-dode-lichamen-heeft-nu-vreemde-bloedstolsels-sinds-de-uitrol-van-het-covid-vaccin

20-09-22 08:01:00,

Enkele van de sterkste bewijzen dat de COVID-19 vaccins verlammende verwondingen en enorme aantallen sterfgevallen hebben veroorzaakt bij de gevaccineerde bevolking zijn afkomstig van begrafenisondernemers die enorme pieken in het aantal sterfgevallen in hun bedrijf hebben gemeld die correleren met de uitrol van de COVID-19 vaccins en mandaten, schrijft Brian Shilhavy.

Er is sterke sociale en financiële druk op deze professionals om dit openbaar te maken, maar enkelen hebben zich tegen deze druk verzet, wetende dat deze waarheden onder de aandacht van het publiek moeten worden gebracht in een poging om levens te redden, ongeacht de persoonlijke kosten voor henzelf of hun carrière.

Twee van deze begrafenisondernemers zijn dit jaar vermeld in de alternatieve media, namelijk John O’Looney uit het VK en Richard Hirschman uit Alabama in de VS. Beide mannen hebben bevestigd dat andere begrafenisondernemers in hun beroep dezelfde dingen zien die zij zien, maar te bang zijn om dit openbaar te maken.

De balsemers rapporteren niet alleen over de enorme toename van sterfgevallen die zij zien sinds de invoering van de COVID-vaccins, maar ook over wat zij aantreffen in de aderen en slagaders van deze dode lichamen: enorme “bloedklonters” die helemaal niet lijken op traditionele bloedklonters, maar lange vezelachtige entiteiten zijn die een ader of slagader volledig kunnen blokkeren.

Richard Hirschman, die al meer dan 21 jaar gediplomeerd balsemer is en duizenden lichamen heeft gebalsemd, zei in een recent interview met de RAIR Foundation dat, terwijl hij gewend was bloedstolsels te zien in 5 tot 10% van de lichamen die hij balsemde, hij nu ziet dat bijna 85% van de lichamen die hij balsemt bloedstolsels hebben, wat begon na de uitrol van de COVID-vaccins, en dat deze “bloedstolsels” niets zijn zoals hij ooit eerder heeft gezien.

Dr. Jane Ruby was blijkbaar de eerste die Richard Hirschman eerder dit jaar interviewde, en zij bracht hem in contact met Mike Adams van Natural News, die onder zijn vele talenten een forensisch voedingswetenschapper is, en in 2016 deed hij iets wat bij mijn weten niemand anders in de wereld heeft gedaan, en dat was het verdienen van de hoogste standaard van internationale laboratoriumaccreditatie voor zijn forensisch voedingslaboratorium, ISO 17025, als een volledig onafhankelijke wetenschapper zonder banden met de overheid of enige andere instelling,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: