Biden gebruikt Executive Order om eugenetica en transhumanisme te institutionaliseren

biden-gebruikt-executive-order-om-eugenetica-en-transhumanisme-te-institutionaliseren

20-09-22 10: 55: 00,

Het “National Initiative for Biotechnology and Bioproduction” werd opgericht bij het uitvoerend bevel van President Biden van 12. September 2022. Het garandeert vrijwel dat transhumanisme en genetische manipulatie van burgers het hoofdthema van de verkiezingscyclus wordt 2024.

Het bevel is tektonisch in die zin dat het alle agentschappen oproept om “een overheidsbrede aanpak te coördineren om biotechnologie en biofabricage te bevorderen … en ons te helpen onze maatschappelijke doelen te bereiken.”

Welke “maatschappelijke doelen”? Deze zin wordt in dit document maar liefst ZES keer gebruikt. In punt 8 staat dat de “maatschappelijke doelstellingen” in punt 3 worden genoemd, maar bij nadere beschouwing zijn daar alleen maar recursieve doelstellingen te vinden die de agentschappen opdragen verslagen op te stellen om aan hogere niveaus voor te leggen. Punt 3(v) stelt bijvoorbeeld dat het doel is “de in dit punt genoemde maatschappelijke doelen te bereiken”.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: