De nieuwste COVID-spuiten worden verkocht als genetische software-update – Big-Pharma volgt daarmee het transhumanistische idee

de-nieuwste-covid-spuiten-worden-verkocht-als-genetische-software-update-–-big-pharma-volgt-daarmee-het-transhumanistische-idee

20-09-22 07: 42: 00,

  • De U.S. Food and Drug Administration (FDA) promoot nu de nieuwe COVID-booster als een “antibody update” om “uw immuniteit op te laden” – alsof uw immuunsysteem een batterij is die opgeladen moet worden, of uw immuniteit een softwaresysteem is dat gentherapie “updates” nodig heeft. Dit is transhumanistisch jargon dat niets te maken heeft met echte biologie of fysiologie, en bewijst dat de FDA in lijn is met de transhumanistische ideeën van technocratie die door de globalistische cabal worden gepushed.
  • Volgens een risico-batenanalyse die de effecten van boostervaccinaties voor universiteitsstudenten onderzoekt, tussen 22.000 en 30.000 voorheen niet-geïnfecteerde volwassenen (van 18 tot 29 jaar) worden gevaccineerd met een mRNA-vaccin om COVID 19 ziekenhuisopname te voorkomen
  • Voor elke voorkomen ziekenhuisopname veroorzaakt de vaccinatie 18 tot 98 ernstige ongewenste voorvallen, waaronder 1,7 tot drie gevallen van myocarditis bij mannen in het kader van booster
  • Een kleine observationele studie onder leiding van neurologie-onderzoekers van de National Institutes of Health vond,

“Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: