Duitsland in een leiderschapsroes Door Evelyn Hecht-Galinski

duitsland-in-een-leiderschapsroes-door-evelyn-hecht-galinski

20-09-22 10: 00,

Het is beangstigend met welke felheid Rusland en Poetin worden gecriminaliseerd en overladen met haat, terwijl Oekraïne, deze corrupte en fascistische staat en zijn president worden verheerlijkt als een nobel bolwerk van vrijheid en democratie. Toen AA Baerbock, de “feministische” minister van Buitenlandse Zaken, gestyled in een geel designerjasje en “hoge hakken”, op de speciale trein van Polen naar Kiev stapte om haar “duzfreund” “Dmytro” Kuleba eer te bewijzen, had ze geen tanks in haar bagage, maar wel haar “onbeperkte hulp” waarop Oekraïne kon blijven rekenen. Al op 31. Als ik als politicus een belofte doe, bestaat in de democratie gelukkig de mogelijkheid dat mensen die het niet met mij eens zijn over vier jaar zeggen: Nou, je hebt ons niet de waarheid verteld. Maar als ik tegelijkertijd een belofte doe aan het volk van Oekraïne..: Wij staan aan uw zijde,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: