Europees parlementslid: “De Europese Unie verandert in een door en door corrupte dictatuur”

europees-parlementslid:-“de-europese-unie-verandert-in-een-door-en-door-corrupte-dictatuur”

20-09-22 05: 42: 00,

Hongarije werd woensdag in het Europees Parlement besproken. Het EU-land kan niet langer als een volwaardige democratie worden beschouwd, aldus het Parlement. Zij is ervan overtuigd dat het tijd is om hard op te treden en geen geld uit het Covid-herstelfonds aan Boedapest over te maken zolang Hongarije de rechtsstaatafspraken niet nakomt.

De PvdA vindt dat de Europese Commissie vaart moet zetten achter het zogeheten conditionaliteitsmechanisme, dat de EU-begroting koppelt aan de rechtsstaat. Europarlementariër Tineke Strik (GroenLinks) zei dat Hongarije ook in andere subsidies moet snijden.

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff sprak zich tijdens het debat fel uit tegen het mechanisme. “De Europese Unie zelf verandert in een door en door corrupte dictatuur. De regeringen in landen als Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en Italië zijn hetzelfde,” zei hij.

“Hier wordt de gezondheid van mensen in gevaar gebracht door dodelijke injecties, waarbij Ursula von der Leyen waarschijnlijk een vette winst heeft gemaakt.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: