Explosie van enorme daklozenkampen in de VS en georganiseerde winkelcriminelen ontketenen gecoördineerde massale diefstal en geweld.

explosie-van-enorme-daklozenkampen-in-de-vs-en-georganiseerde-winkelcriminelen-ontketenen-gecoordineerde-massale-diefstal-en-geweld.

20-09-22 12: 32: 00,

Verergerende inflatie (als gevolg van het eindeloos drukken van fiat-valuta) maakt voedsel, energie en huisvesting onbetaalbaar voor miljoenen Amerikanen, en drijft hen tot dakloosheid en ellende.

In steden als Los Angeles, Atlanta, Philadelphia en Oakland zijn er steeds meer daklozen. De situatie zal verergeren naarmate de inflatie stijgt en mensen werkloos worden als gevolg van de ineenstorting van de economische activiteit, terwijl fabrikanten hun bedrijven inkrimpen.

In heel Amerika verhuizen mensen momenteel uit (onbetaalbare) flats en huurhuizen naar stacaravans of caravans. Veel van deze mensen hebben een baan, maar kunnen het zich toch niet veroorloven genoeg geld te sparen voor een aanbetaling op een huis. Wanneer de economische omstandigheden verslechteren, verhuizen veel van deze mensen van stacaravans naar auto’s of vrachtwagens… en uiteindelijk naar tenten op straat. Daar worden ze vergeten door diezelfde bureaucraten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: