Fauci, Klain, Yellen, Kendi leiden deze week een door Pfizer gefinancierde radicaal linkse conferentie in DC.

fauci,-klain,-yellen,-kendi-leiden-deze-week-een-door-pfizer-gefinancierde-radicaal-linkse-conferentie-in-dc.

20-09-22 05: 40: 00,

Toonaangevende anti-Amerika onderwerpen worden gesponsord door grote bedrijven en Chinese communistisch gelinkte organisaties.

Anthony Fauci zal een grote radicaal-linkse conferentie leiden waarvan de belangrijkste sponsors COVID 19 vaccinmaker Pfizer zijn, kan The National Pulse onthullen. Fauci zal worden vergezeld door race-baiter Ibram X. Kendi, Witte Huis stafchef Ron Klain, minister van Financiën Janet Yellen en anderen.

Het Atlantic Magazine Festival vindt plaats van 21. tot 23. September in de Wharf in Washington, D.C., en kaartjes kosten een koele 400 dollar per persoon. Onderwerpen zijn kritische racetheorie, diversiteit, Oekraïne, censuur, klimaatverandering, centralisatie van de gezondheidszorg en pandemiebestrijding.

Fauci, die als directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases het grootste deel van de Amerikaanse COVID-reactie 19 overzag, is lange tijd het onderwerp geweest van “fact-checks” door bedrijfsmedia zoals Reuters, die zijn banden met het farmaceutische bedrijf Pfizer ontkennen. De voorzitter en voormalig Chief Executive Officer (CEO) van de Thomson Reuters Foundation – James C.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: