ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤHarvard advocaat & TikToker onthult dat hem geld werd aangeboden om een anti-Trump ‘Propaganda Post’ te maken

forbiddenknowledgetv.net:ㅤharvard-advocaat-&-tiktoker-onthult-dat-hem-geld-werd-aangeboden-om-een-anti-trump-‘propaganda-post’-te-maken

20-09-22 06: 03: 00,

door Jim Hoft – Gateway Pundit

TikTok influencer en advocaat Preston Moore beweerde in een van zijn video’s dat hem $400 werd aangeboden om valse informatie over president Trump te verspreiden in verband met het 6 januari onderzoek.

“Ik kreeg zojuist $400 aangeboden om een anti-Donald Trump propaganda post te maken in verband met het 6 januari onderzoek die totaal niet waar is,” onthulde Preston vrijdag op zijn TikTok. “Ik moet deze video beginnen door te zeggen dat ik geen Donald Trump-aanhanger ben. Dus dat zou een beetje context moeten geven aan waar ik vandaan kom.”

Preston is advocaat in de sectie Persoonlijk letsel en productaansprakelijkheid van het kantoor.

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: