ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤThe Storm Landed met Juan O Savin en Josh Reid

forbiddenknowledgetv.net:ㅤthe-storm-landed-met-juan-o-savin-en-josh-reid

20-09-22 01: 10: 00,

Ik ben zeer geïnteresseerd in wat Juan O Savin hier zegt tegen James Grundvig en Josh Reid op AMP’s Unrestricted Truths over de mate van militaire controle door de Senior Executive Service (SES) via hun SES Operations and Code.

Ik had nog nooit van de SES gehoord voor 2018, toen AIM4Truth een serie artikelen en audios over hen begon te plaatsen. De SES is als een paramilitaire maffia/vereniging van DC bureaucraten en globalistische bedrijfsmensen. Het is het dieptepunt van het moeras.

Volgens Douglas Gabriel van AIM4Truth, zijn SES leden in feite Crown agenten en instrumenten van de Pilgrims Society,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: