Het globalisten plan: De zon blokkeren en de aarde in een bevroren ijsbal veranderen in naam van de strijd tegen de “klimaatverandering”.

het-globalisten-plan:-de-zon-blokkeren-en-de-aarde-in-een-bevroren-ijsbal-veranderen-in-naam-van-de-strijd-tegen-de-“klimaatverandering”.

20-09-22 01:01:00,

Om de zogenaamd opwarmende planeet te helpen afkoelen, stellen krankzinnige wetenschappers voor om “chemtrails” te sproeien op de Noord- en Zuidpool om deze te “herbevriezen”.

Straalvliegtuigen zouden hoog in de lucht worden ingezet om enorme pluimen microscopische aërosoldeeltjes uit te stoten die bedoeld zijn om zonlicht terug te kaatsen in de ruimte, zodat het de aarde niet kan bereiken. Dit, zo wordt ons verteld, zal de ijskappen afkoelen, bericht Ethan Huff.

Om dit voor elkaar te krijgen zijn ironisch genoeg zo’n 175.000 straalvluchten per jaar nodig – wat betekent dat er veel vervuilende vliegtuigbrandstof moet worden verbrand.

Miljoenen tonnen van deze giftige chemicaliën zullen ook rondzweven en uiteindelijk op de ijskappen en in het water terechtkomen, met onnoemelijk veel schade aan het zeeleven tot gevolg.

“Volgens het plan zou een vloot van 125 militaire tankers voor bijtanken in de lucht een wolk van microscopische zwaveldioxide-deeltjes loslaten op een hoogte van 13 km en op een breedtegraad van 60 graden op beide halfronden, ongeveer gelijk aan de Shetland-eilanden in het noorden en de Falklands in het zuiden”, aldus het rapport.

“De deeltjes zouden langzaam naar de polen drijven op winden van grote hoogte, en het aardoppervlak eronder licht beschadigen.”

Straaluitstoot van chemtrail “koel”-vliegtuigen verspreidt broeikasgassen in de bovenste atmosfeer waar ze schadelijker zouden zijn

Als de vliegtuigen er in het voorjaar in slagen minstens 13 miljoen ton stofdeeltjes in de lucht te brengen, zou de temperatuur in de poolgebieden tegen de zomer met ongeveer 2 graden Celsius dalen “met een meer gematigde afkoeling op de middelste breedtegraden”.

Het aantal vluchten dat nodig zou zijn om deze prestatie te leveren is het equivalent van al het luchtverkeer wereldwijd gedurende meer dan twee dagen – om nog maar te zwijgen van de broeikasgassen die in de bovenste atmosfeer terechtkomen.

Het is één ding dat broeikasgassen zich ophopen in de lagere atmosfeer, maar het is veel erger, zo wordt ons verteld, als dat gebeurt in de hoogte, waar vliegtuigen vliegen. Zou dit dan niet het hele punt tenietdoen, gebaseerd op het officiële global warming dogma?

Voorstanders van het voorstel zeggen van niet, omdat minder dan één procent van de totale wereldbevolking leeft in de gebieden waar de zonwerende spuitbussen zouden worden gesproeid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: