Ik heb net vernomen waarom het Israëlische ministerie van Volksgezondheid de veiligheidsgegevens niet heeft gepubliceerd.

ik-heb-net-vernomen-waarom-het-israelische-ministerie-van-volksgezondheid-de-veiligheidsgegevens-niet-heeft-gepubliceerd.

20-09-22 05: 32: 00,

Steve Kirsch

Nadat ze in maart 2022 hoorden dat de vaccins onveilig waren, zeiden ze dat het gewoon een personeels/budget kwestie was dat ze het publiek niet konden informeren. Ik ben serieus!

Op 2. In september 2022 schreef ik een lang artikel (hier te vinden vertaald in het Duits) over medische corruptie in Israël, voor het eerst blootgelegd door de onverschrokken Israëlische journaliste Yaffa Shir-Raz:

In het bijzonder vond ik het volgende:

  • Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heeft gedurende een jaar na de vaccinatie niet serieus veiligheidsgegevens bijgehouden (er was wel enig toezicht, maar het was een zeer disfunctioneel systeem dat geen bruikbare conclusies opleverde).
  • Toen een groep wetenschappers in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid ontdekte dat de vaccins lang niet zo veilig waren als werd beweerd, werd het rapport volledig in de doofpot gestopt. Ze hebben het niet gepubliceerd, noch de resultaten.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: