Japanse studie vindt in vitro bewijs van antilichaam-afhankelijke versterking van SARS-2 infectie door Moderna mRNA vaccins

japanse-studie-vindt-in-vitro-bewijs-van-antilichaam-afhankelijke-versterking-van-sars-2-infectie-door-moderna-mrna-vaccins

20-09-22 12: 02: 00,

De studie vindt ook bewijs van ADE door de monoklonale antilichamen REGEN-COV/Ronapreve

Onderzoekers uit Kyoto en Osaka hebben een nieuw artikel gepubliceerd over antilichaam-afhankelijke versterking van corona-infectie door monoklonale antilichamen en mRNA-vaccinatie in Nature’s Scientific Reports. Standaard disclaimers: Dit is een in vitro studie die niet kijkt naar klinische resultaten; dingen die slecht lijken in een celkweek betekenen misschien niet zoveel in het echte leven.

Toch zijn de resultaten niet zo fantastisch.

De auteurs kijken naar de monoklonale antilichamen casirivimab en imdevimab, die in combinatie worden verkocht als onder andere REGEN-COV of Ronapreve. Zij vinden dat bij de juiste concentraties van antilichamen er een verhoogde activiteit is. Dat wil zeggen, als je een reeks cellen infecteert met SARS-2 (wild type) en dan de monoklonale antilichamen in zeer lage concentraties toevoegt, is het alsof je helemaal geen monoklonale antilichamen hebt.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: