Lothar Hirneise: Wat oncologen je niet vertellen

lothar-hirneise:-wat-oncologen-je-niet-vertellen

20-09-22 03: 00: 00,

Welke mogelijkheden hebben kankerpatiënten om sterven te voorkomen? Moet men zich uitsluitend verlaten op de universitaire geneeskunde? Zijn er niet-universitaire kankertherapieën die wetenschappelijk zijn en waarvan bewezen is dat ze andere mensen helpen? Hoe worden de meeste kankerpatiënten behandeld en hoe succesvol is deze aanpak? Wat is het besluitvormingsproces voor de eerste diagnose? Wat is belangrijk bij uitzaaiingen? Wat zijn de vier beslissingspaden? Zijn alle palliatieve therapieën echt nodig en zinvol?

Lothar Hirneise, bestuurslid van Krebs21 (www.krebs21.de) en medeoprichter van het bekende 3E Centrum (www.3E-Zentrum.de), heeft ervaring met meer dan 10.000 laatste kankerpatiënten.

In deze video beantwoordt hij niet alleen deze vragen, maar laat hij ook uitgebreid zien waar de zwakke punten van de universitaire geneeskunde zitten. Maar bovenal gaat deze video over heel concreet uitzoeken welke beslissingswegen er zijn en welke vragen elke kankerpatiënt zich zou moeten stellen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: