Maak dat je wegkomt! | door Hans-Jürgen Mülln

maak-dat-je-wegkomt!-|-door-hans-jurgen-mulln

20-09-22 02: 16: 00,

Wat te doen om zich te ontdoen van burgerlijke politici die even corrupt als onbekwaam zijn? Naast enkele voorbeelden van oplossingen uit de geschiedenis, kunnen nieuwe sociaal-politieke perspectieven ons zeker enige hoop geven in deze sombere tijden.

Een standpunt van Hans-Jürgen Mülln.

Het verval van de burgerlijke post-democratische samenlevingen in het Westen, waarvan we momenteel getuige zijn, is te wijten aan de beslissingen van mensen. Geschiedenis wordt immers gemaakt door mensen, historische processen zijn het resultaat van politieke, economische en geopolitieke beslissingen en de daaruit voortvloeiende koers die is uitgezet om specifieke klassenbelangen af te dwingen. De momenteel duidelijk waarneembare achteruitgang van Duitsland wordt ook door de mens veroorzaakt. De Russische alleskunner Poetin, die door het Westen en dus ook door Duitsland altijd op de muur wordt geschilderd, heeft hier echter helemaal niets mee te maken.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: