NachDenkSeiten:ㅤTerwijl de EU en de VS meer wapens sturen, presenteert de president van Mexico een vredesinitiatief om de oorlog in Oekraïne te beëindigen

nachdenkseiten:ㅤterwijl-de-eu-en-de-vs-meer-wapens-sturen,-presenteert-de-president-van-mexico-een-vredesinitiatief-om-de-oorlog-in-oekraine-te-beeindigen

20-09-22 08: 00,

De Mexicaanse president Andrés Manuel López Obrador, door zijn aanhangers AMLO genoemd, heeft ter gelegenheid van de Onafhankelijkheidsdag van zijn land op 16 een initiatief gepresenteerd voor een staakt-het-vuren en een daaropvolgend vredesakkoord tussen Oekraïne en Rusland. Hij presenteerde een initiatief voor een staakt-het-vuren en een daaropvolgend vredesakkoord tussen Oekraïne en Rusland. Dit initiatief wordt deze week gepresenteerd aan de Algemene Vergadering van de VN. Opnieuw rijst de vraag: waarom slagen Latijns-Amerikaanse staatshoofden er meer dan hun Europese collega’s in om zich te emanciperen van de VS op het gebied van oorlog en vrede en mensenrechten (Julian Assange en Guantanamo)? Door Florian Warweg

“Vandaag, nu we met trots onze nationale onafhankelijkheid vieren, wil ik het voorstel aankondigen dat Marcelo Ebrard, minister van Buitenlandse Zaken van Mexico, de komende dagen zal indienen bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Het gaat erom dringend een akkoord te bereiken om de oorlog in Oekraïne te beëindigen en een staakt-het-vuren van ten minste vijf jaar te bereiken ten gunste van de vrede tussen alle naties, om al die tijd te besteden aan het aanpakken van de grote en ernstige economische en sociale problemen die de volkeren van de wereld teisteren en kwellen.”

Met deze woorden leidde Andrés Manuel López Obrador (AMLO) zijn toespraak over de 212 in. Met deze woorden leidde Andrés Manuel López Obrador (AMLO) () zijn toespraak() ter gelegenheid van de () in. Hij verklaarde verder:

“Politiek is het enige instrument dat we hebben om oorlog te voorkomen. Echter, belangengroepen in machtsposities in overheid en bedrijfsleven proberen het beleid in de richting van een gewapend conflict te sturen, en als die fout eenmaal is gemaakt, kiezen ze er in plaats van deze te corrigeren voor om deze te verdiepen, ongeacht het leed,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: