RubikonNews:ㅤAlles was vroeger beter..

rubikonnews:ㅤalles-was-vroeger-beter.

20-09-22 11: 00,

Mijn ouders behoorden tot deze geloofsgemeenschap. Mijn kindertijd en jeugd werden dus gekenmerkt door een overtuiging die het midden hield tussen paniek en volledig vertrouwen. Want de almachtige God zou er binnenkort voor zorgen dat alle kwaad van de aarde verdween. En natuurlijk werd mij altijd nadrukkelijk duidelijk gemaakt dat zo’n beetje alles buiten de geloofsgemeenschap slecht was, maar dat je met een beetje ijver en geluk natuurlijk zelf tot de “goeden” behoorde. Vanuit dat oogpunt leef ik al heel lang met de verwachting van een algehele sociale ineenstorting. Misschien ben ik daardoor wat gevoeliger geworden voor overdreven bangmakerij. En natuurlijk stond ik aan de kant van de goeden,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: