Stephanie’s moeder viel dood neer in de wachtkamer na de booster

stephanie’s-moeder-viel-dood-neer-in-de-wachtkamer-na-de-booster

20-09-22 05: 38: 00,

Maandag is in ons land de nieuwe aanjaagcampagne van start gegaan. Stephanie Foster uit Canada meldt op Facebook dat haar moeder, Carol Pearce, afgelopen woensdag is overleden als gevolg van de boostervaccinatie.

Ze was in goede gezondheid en had geen medische problemen, schrijft Foster. Haar moeder sms’te haar na het toedienen van de dodelijke injectie om haar te vertellen dat ze nog 15 minuten in de wachtkamer moest zitten. Daar viel ze dood neer.

Dit had nooit mogen gebeuren. Als ze hadden geweten waarmee ze ons injecteerden, zou mijn moeder hier nog zijn, zei Foster. Ze plaatste ook een video op Facebook waarop te zien is hoe haar moeder het huis verlaat om de injectie te halen. “De laatste keer dat ik haar zag”, schreef ze erover.

Direct naar de video:

Tim Truth wijst erop dat de Amerikaanse bijwerkingen database VAERS honderden gevallen opsomt,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: