Studie uit Canada toont aan dat het Covid 19-vaccin niet 100% effectief is; 6 keer meer gevaccineerden liggen op de intensive care en 5 keer meer mensen worden in het ziekenhuis opgenomen

studie-uit-canada-toont-aan-dat-het-covid-19-vaccin-niet-100%-effectief-is;-6-keer-meer-gevaccineerden-liggen-op-de-intensive-care-en-5-keer-meer-mensen-worden-in-het-ziekenhuis-opgenomen

20-09-22 02: 00: 00,

De Liberalen, geleid door de tiran Justin Trudeau, wisten dat hun beslissingen en acties inzake het Covid 19 vaccin volledig verkeerd waren.

Een recent rapport dat in juni is opgesteld voor de Liberale Partij van Canada bevestigt dat “vaccins niet leiden tot minder ziekenhuisopnames en sterfgevallen bij mensen jonger dan 60 jaar.”

Onafhankelijke onderzoekers van hoog niveau hebben overheidsgegevens uit Ontario bekeken. De deskundigen concluderen dat Covid-vaccins 19 niet 100% effectief zijn in het voorkomen van infecties en ziekenhuisopnames, zelfs niet met boostershots. Zij zijn tegen de voortzetting van massale vaccinatiecampagnes, recepten, vaccinatiekaarten en reisbeperkingen voor mensen van alle leeftijden.

Voorkomen COVID-vaccins 19 infecties en ziekenhuisopnames?

  • Een volledige vaccinatie voorkomt geen infecties en ziekenhuisopnames. Zelfs een volledige vaccinatie met booster voorkomt geen infectie of ziekenhuisopname.

Wat zijn de trends in gevaccineerde en ongevaccineerde gevallen in ziekenhuizen?

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: