Vergadering Verdrag inzake biologische wapens: VS beantwoordt vragen niet

vergadering-verdrag-inzake-biologische-wapens:-vs-beantwoordt-vragen-niet

20-09-22 04: 00: 00,

Begin september organiseerde Rusland een bijeenkomst van de staten die partij zijn bij het Verdrag inzake biologische wapens om de staten van de wereld te informeren over de Amerikaanse programma’s voor biologische wapens in Oekraïne. De VS hebben geen enkele van de gestelde vragen beantwoord.

Ik heb al gemeld dat China na de bijeenkomst van de staten die partij zijn bij het Verdrag inzake biologische wapens heeft verklaard dat de VS de Russische beschuldigingen niet konden weerleggen. Nu heeft het Russische ministerie van Defensie meer details van de bijeenkomst en veel documenten vrijgegeven, waaronder de lijst met vragen aan de VS en Oekraïne.

De defensieve campagne van westerse propaganda

Voordat we ingaan op de Russische verklaring en de vrijgegeven documenten, moet ik ingaan op het feit dat westerse media en denktanks de bijeenkomst graag in diskrediet willen brengen. Zo heeft de beruchte RAND Corporation, die in september al meerdere malen het onderwerp van de Anti-Spiegel is geweest, een commentaar gepubliceerd waarin alle Russische beschuldigingen als propaganda worden afgedaan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: