Waarom annuleren Walmart en andere grote Amerikaanse retailers miljarden dollars aan bestellingen aan het eind van de zomer?

waarom-annuleren-walmart-en-andere-grote-amerikaanse-retailers-miljarden-dollars-aan-bestellingen-aan-het-eind-van-de-zomer?

20-09-22 11: 32: 00,

Weten ze iets wat ze ons niet vertellen? Zoals u hieronder kunt zien, annuleren Walmart, Target en andere grote Amerikaanse detailhandelaren voor miljarden dollars aan bestellingen in de aanloop naar de komende feestdagen. Ik heb hier nog nooit van gehoord, en onder normale omstandigheden heeft het geen enkele zin. De feestdagen zijn doorgaans de drukste tijd van het jaar voor detailhandelaren, en op dit moment in het jaar 2021 was er veel bezorgdheid dat er niet genoeg voorraad zou zijn door problemen in de wereldwijde toeleveringsketen. Maar nu is alles veranderd. Plotseling annuleren grote detailhandelaren koortsachtig bestellingen, wat alleen zin heeft als er een ernstige economische neergang dreigt.

Walmart, bijvoorbeeld, geeft toe dat het “miljarden dollars aan bestellingen” heeft geannuleerd nu de komende feestdagen naderen…

John David Rainey, Walmart’s EVP en CFO, zei dat het bedrijf het grootste deel van zijn zomervoorraad heeft opgeruimd,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: