Waarom zovelen zich vastklampen aan de Covid paniek

waarom-zovelen-zich-vastklampen-aan-de-covid-paniek

20-09-22 05: 34: 00,

Mark Oshinskie

Toen ik 10 jaar oud was, had ik een 12-jarige zus, Denise, en twee broers. Lenny was 14 en Danny was 5. We sliepen in dezelfde kamer in een klein huis van één verdieping in een bescheiden wijk aan de rivier die bekend stond als Pleasureland.

De naam van de wijk was afgeleid van een nabijgelegen park met twee zwembaden en veel picknicktafels. In het weekend kwamen mensen uit heel North Jersey en zelfs New York City daarheen en naar het naburige, vergelijkbare Muller’s Park, waar ik mijn eerste baantje kreeg als vuilnisman toen ik 15 was. Beide parken werden 1985 gesloten nadat twee mensen werden gedood en negen anderen gewond raakten toen ze met een aanvalsgeweer schoten op een picknick van een Brooklyn en Jamaicaanse bende zondagmiddag laat. Ik had gezwommen en gedoken vanaf de highboard daar in de schemering op vrijdag, twee dagen eerder.

De week voor onze laatste Pleasureland Kerst,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: