WEF organiseert “klimaatcrisis”-conferentie in New York met BlackRock, Bezos en CNN

wef-organiseert-“klimaatcrisis”-conferentie-in-new-york-met-blackrock,-bezos-en-cnn

20-09-22 09: 55: 00,

In New York komen de elitaire erfenisinstellingen bijeen om u ervan te overtuigen dat “u niets zult bezitten en gelukkig zult zijn”.

Het World Economic Forum (WEF) is deze week in New York aangekomen om zijn voortdurende aanval op individuele en nationale soevereiniteit voort te zetten, waarbij het zijn krachten bundelt met grote financiële en media-instellingen om zijn campagne te voeren.

Het WEF opende maandag zijn Sustainable Development Impact Meetings in New York en organiseerde een conferentie over technocratische tirannie (onder het mom van een aanhoudende “klimaatcrisis”) in de marge van de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Het WEF, dat dient als narratief en ideeënatelier voor de mondiale heersende klasse, heeft bijgedragen aan de popularisering van bewegingen als “The Great Reset” en de “Build Back Better”-campagne, naast andere manoeuvres die gericht zijn op de “overgang” van de wereld naar een systeem van autoritair “mondiaal bestuur”.

In New York staat de “klimaatcrisis” centraal in het WEF-programma,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: